top of page

- CLUB -

welcome to
the club!

Wat is er nou fijner dan een online plek waar je terecht kunt als zelfstandig ondernemer?

 

Een plek waar je je niet alleen voelt, waar je mensen om je heen hebt die op dezelfde​ golflengte zitten én waar je kunt leren en groeien tegelijk. 

Dit is die plek. Studio Velix Club is een community voor de zelfstandige ondernemer die wil groeien naar zijn/haar droomonderneming. Je hoeft het wiel niet meer zelf uit te vinden, dit doe je samen. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! 

104-AT4A1007.jpg

CONNECT.

EMPOWER.

GROW.

Ons doel is om jou te inspireren. Maar dat is nog niet alles, we doen er ook alles aan om jou te ondersteunen op het gebied van ondernemerschap.

 

Zo zijn we bezig met het maken van een online training met alle informatie waarvan je nog niet wist dat je die nodig had. Naast deze training vind je ook allerlei masterclasses en events. We hebben zelfs gedacht aan toffe items om aan te schaffen die jouw ondernemersleven nog nèt een stukje leuker kunnen maken. 

105-AT4A1020.jpg
90-AT4A0941.jpg
52-AT4A0584.jpg
120-AT4A1142_edited.jpg

COMING

SOON !

"SURROUND YOURSELF WITH WOMEN WHO WOULD MENTION YOUR NAME IN A ROOM FULL OF OPPORTUNITIES."

46-2T1A4350-Enhanced-NR.jpg

About Us

Eind 2022 startte met een idee om een Agency op te zetten. Gezamenlijk wilden we werken aan grotere toffe opdrachten. Dit breidde zich al snel uit tot een eigen community. Deze community heeft ons inmiddels al zoveel opgeleverd dat we besloten dit niet voor onszelf te willen houden, maar te delen met andere likeminded ondernemers. We zijn 5 vrouwen met allemaal een eigen sterke persoonlijkheid en onderneming. Gezamenlijk versterkt dit ons stuk voor stuk.

 

Wil je meer weten over wat we doen?

Klik dan op onderstaande knop.

MELD JE GRATIS AAN

- VOOR ONZE NIEUWSBRIEF -

Ben jij een zelfstandig ondernemer die hunkert naar groei en inspiratie? Blijf op de hoogte van alles wat er speelt binnen onze community en meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Bij Studio Velix geloven we in de kracht van samenwerking. Samen kom je verder dan alleen. Als onderdeel van onze club kun je rekenen op steun en begeleiding die je onderneming naar nieuwe hoogtes brengt. Mis geen enkel inspirerend evenement, ontmoet andere ondernemers in een informele setting en blijf al eerste op de hoogte van nieuwe trainingen, workshops en handige tools. 

BLIJF ALTIJD GEINSPIREERD EN GEMOTIVEERD!

Check!

122-AT4A1145.jpg

COMING

SOON !

91-AT4A0952.jpg

YOUR ONLY LIMIT IS YOU

bottom of page