top of page
Velix

ABOUT US

LONNEKE

Lonneke is onze Pure Adventurer. Op het eerste oog is ze rustig en kalm, maar er zit meer pit in dan je aan de buitenkant ziet. Ze noemt zichzelf visual storyteller en dat snappen wij want ze maakt de vetste beelden met video en drone.

MARLOUS

Marlous is onze Strategic Wingwoman. Marlous is een natural leader die werkt op gevoel zonder een blad voor de mond te nemen. Heb je een vraag over de koers van je bedrijf of ben je simpelweg op zoek naar iemand om te sparren? Marlous wel bellen, want je loopt na een gesprek met frisse energie en nieuwe ideeën de deur uit.

PETRA

Petra is onze Structuurjunkie en is een onmisbare schakel in onze ondernemerschaos. Van het organiseren van een evenement tot het bakken van bananenbrood, Petra zorgt voor een structurele basis waardoor we het meest uit onze dag kunnen halen. Daarnaast zet ze in een handomdraai onze website neer.

HEIDI

Heidi is onze humoristische spiegel en colorful traveler. What you see is what you get, ze legt alles open en bloot op tafel en niets blijft onbesproken. Op haar Reistop5 account kom je de meest kleurrijke content en gave bestemmingen tegen met vrolijke en gedetailleerde omschrijvingen. Heb je originele copy nodig? Heidi is your girl!

SUSANNE

Suus is onze Happy Creative. Wanneer Suus een kamer binnenkomt lopen dan komt er een bonk energie binnen. Ze heeft oog voor detail en is ontzettend kleurrijk en creatief. Suus helpt je niet alleen van a tot z met een branding. Ze weet ook de essentie van jouw bedrijf haarfijn neer te zetten in een tijdloos design.

bottom of page