top of page

NOT JUST ABOUT THE PRETTY PICTURE,

BUT ALL ABOUT DELIVERING RESULTS.

Naast het aanbieden van creatieve oplossingen, richt Studio Velix zich op het ontwikkelen van innovatieve marketingstrategieën met tastbaar resultaat. We geloven niet alleen in het creëren van visueel aantrekkelijke content, maar ook in het ontwikkelen van strategieën die daadwerkelijk impact hebben op het succes en de groei van jouw bedrijf.

 

Of het nu gaat om geïntegreerde campagnes of gerichte content, we streven naar effectieve communicatie die de merkidentiteit versterkt en de betrokkenheid vergroot. Onze aanpak is altijd gericht op het leveren van meetbare resultaten, waarbij we elke stap in het marketingproces zorgvuldig plannen en optimaliseren. Met een combinatie van creativiteit, strategie en analyse helpen we jouw bedrijf groeien en succesvol te zijn in het snel veranderende landschap van marketing en communicatie.

WORKING WITH THE BEST CLIENTS AND PARTNERS

1792x1792.png
Scherm­afbeelding 2024-02-29 om 15.41.50.png
Onderdeel_Axelio_a53f625e1e.webp
Logo Fika.png
WW_Logo_22_Tekengebied-1.png
Ontwerp zonder titel.png

FIKA ZEEWOLDE

- REBRANDING, GRAPHIC DESIGN, WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT -

FIKA. bestaat in op 16 maart 2024 alweer 5 jaar en ze zijn volwassen geworden. Het was tijd om de uitstraling daar op aan te passen. Het werd tijd voor een rebranding! Met de rebranding wil FIKA. laten zien dat zij veel meer zijn dan alleen een restaurant. Voor FIKA hebben we diverse webpagina's ontworpen voor een professionelere uitstraling en om de vindbaarheid te vergroten.

Een compleet nieuwe website lay-out is een onmisbaar onderdeel daarvan. De levendige, kleurrijke golven van het logo brengen een sfeervolle uitstraling naar de website. De website bestaat uit 6 pagina's, waarbij de homepage je de keuze biedt om te ontdekken wat jij bij FIKA. wilt ervaren. Je vindt op de website informatie, sfeerimpressies en een overzicht van alle aangeboden diensten. Het vernieuwde FIKA.-logo maakt deze branding helemaal compleet.

REVIEW

Lieve Marlous en team,

 

men oh men wat is het fijn samenwerken met gelijkgestemden. Great minds think alike! Één woord en jullie begrijpen meteen wat ik voor mij zie. Out of de box denken, actief nadenken over je concept, en na 1 sessie meteen beeldend materiaal hebben. Ongekend hoe snel Susanne onze ideeen uitwerkt, hoe Lonneke de mooiste details uitzoekt en Marlous deze workshop heeft neergezet. Deze dames verstaan hun vak en dat merk je. Kritisch wanneer nodig, maar vooral een brok energie. Ik ga met een hoofd vol ideeen, enthousiasme en inspiratie naar huis na deze sessie en kan niet wachten op het eindresultaat!!

 

Thanks meiden!

- Renee, CEO FIKA

RAW FEMININE

- DIEPTE INTERVIEWS -

RAW is een platform, opgericht door Noëlla Straakenbroek, voor het innerlijk ontwaken van vrouwelijk potentieel. RAW herstelt de connectie tussen lichaam en ziel om deze ontvankelijkheid te vergroten. Omdat deze thematiek lastig onder woorden te brengen hebben we er voor gekozen om Noella te ondersteunen met een diepte interview. Hierdoor komt haar verhaal nog beter uit de verf.

 

Het is voor zelfstandig ondernemers vaak lastig om de specifieke waarde die ze leveren kernachtig onder woorden te brengen, dit gold ook voor Noella tot nu. Een groot gedeelte van haar doelgroep bereikt zij via social media en korte reels/snippets die teasen en extra informatie geven zijn het perfecte middel om bij de doelgroep binnen te komen en nieuwe volgers aan te trekken. 

REVIEW

Wat ik heel erg waardeer is de professionele houding en kennis, de dames van Studio Velix weten waar ze het over hebben en zijn niet bang om met betere ideeën te komen en kritische vragen te stellen. Daar hou ik van: iemand die op eigen initiatief meedenkt en komt met creatieve ideeën. Ik kan de uitvoering dan ook makkelijk loslaten omdat ik vertrouw op hun expertise.

 

Tijdens het interview hield Marlous overzicht op mijn kernboodschap en zorgde met haar juiste vraagstelling dat de vragen vanuit klant perspectief helder beantwoord werden.

 

Niet alleen is ze inhoudelijk sterk maar ook over de oplevering ben ik tevreden; mijn brand heeft ze super doorgevoerd in de video’s. Ja, ik werk heel graag samen met Marlous kan haar van harte aanbevelen!

 

Studio Velix keek tevens mee naar de conversie op social media en had helder advies over hoe ik mijn volgers aantallen organisch kon laten groeien. Door haar videoreels steeg binnen een week mijn views met vele duizenden en bereikte ik een andere doelgroep dan voorheen.

- Noëlla Straakenbroek

WINTERWOODS

- PROMOVIDEO + FOTOGRAFIE -

Winterwoods: Een heerlijke plek in Drenthe om te overnachten in de dichte bossen midden in de natuur. Je kan genieten van de prachtige omgeving, activiteiten en knusheid van de yurt. In 3 dagen hebben wij alles beleeft wat je daar beleven kan en dat zie je terug in de beelden. Bij deze pup-up camping kan je een meerdaags verblijf boeken en het doel van de klant was dan ook laten zien hoe je hier kan genieten midden in de natuur maar ook de leukste activiteiten kan meepakken.

Nogmaals bedankt voor de prachtige beelden, ze zijn weer te gek! 

Echt amazing Lon, zo knap hoe je dat doet!

OMG hoe mooi is dit! 🥹🤩😍

MYNE CIRCULAR METALS

EVENTMANAGEMENT + AFTERMOVIE + FOTOGRAFIE + GRAFISCH VORMGEVING

Dit event voor meer dan 800 man stond in het teken van een gehele rebranding en het lanceren van een nieuwe technologische ontwikkeling. Hierbij hebben wij alle faciliteiten van A tot Z volledig geregeld. Denk hierbij aan podium, licht&geluid, productie, water toe/afvoer, afvoerwerking, parkeren, personeel, foodtrucks etc. Daarnaast hebben we meegedacht met inhoudelijke programma. Zo was er een lasershow, hebben we diverse videos opgenomen ter aanvulling en een volledige paneldiscussie in elkaar gezet. 

REVIEW

Hi meiden, beetje bijgekomen van het event? Super dank voor de ongelooflijk goede organisatie! Echt mega geslaagd, en heel fijn om zo met jullie samen te werken. Geniet er nog even van na, dat ga ik ook zeker doen. Tot snel! 

- Martijn van de Poll

AXELIO

- ViDEO & FOTOGRAFIE -

Axelio is een groep van Microsoft-specialisten die organisatie helpt met het digitaliseren van hun onderneming. Om de vraag naar goed personeel een extra boost te geven hebben wij ze geholpen met diverse employee-branding videos.

Deze videos worden gebruikt voor hun website en op social media kanalen voor het werven van personeel.

1cf1a8e2b4e2d21f1557d27adfd48efb.jpeg
bottom of page